INFO, SERVICE & ACCREDITATIE CREW

Als accreditatiecrewmedewerker ben je werkzaam in de tent waar al je collega’s binnen komen om te gaan werken. Je straalt enthousiasme uit en probeert je collega’s zo vriendelijk en vlot mogelijk te helpen.

Jouw werkzaamheden

Achter de balie
In de accreditatietent check je of de vrijwilliger of crewmedewerker goed in het systeem staat weergegeven. Het is belangrijk dat zij aan alle eisen hebben voldaan, voor dat zij naar hun werkplek vertrekken.

Je verstrekt de vrijwilliger of crewmedewerker alle informatie die hij/zij nodig heeft. Je wijst hen onder andere naar de plek waar zij hun spullen kwijt kunnen.  Vervolgens vertel je hen waar ze aan het werk gaan die dag en hoe ze op die plek terecht komen.

Het is belangrijk dat je secuur te werk gaat met het systeem en iedereen die langs jou komt aan- en afmeld daar waar nodig is.

In het systeem staat persoonsgebonden aangegeven waar een crewlid recht op heeft, waaronder muntjes, een crewbandje en een crew T-shirt. Jij zorgt er onder andere voor dat zij dit op het juiste moment ontvangen.

Trafficer
Als trafficer breng je onder andere interne en externe crew naar de plek waar ze moeten zijn op het festival. Je werkt nauw samen met het team achter de balie om op de hoogte te blijven van wanneer je iemand moet vervoeren.

Helpdesk
Achter de helpdesk ben je telefonisch bereikbaar voor crew met vragen en/of opmerkingen. Je zorgt ervoor dat zij zo goed en vlot mogelijk geholpen worden. Vragen waar je geen antwoord op weet, stel je aan de desbetreffende leidinggevende.

Infobalie
Als informatiebaliemedewerker ben je representatief voor het festival en verstrek je informatie aan bezoekers die daarnaar vragen. Dit gebeurt op een vriendelijke, bezoekersgerichte en correcte manier. De informatiebalie is een locatie op het festival waar bezoekers terecht kunnen voor meer informatie. Het is aan jou als medewerker om deze te verstrekken. Je draagt zorg voor het juist oplossen van problemen en werkt nauw samen met collega’s.

Tijdens je dienst krijg je te maken met een aantal zaken:

  • Je bent als informatiebaliemedewerker op de hoogte van programmawijzigingen
  • Je draagt zorg voor het juist afhandelen van gevonden en/of verloren voorwerpen
  • Je helpt bezoekers bij de aanschaf van oordoppen
  • Je wijst bezoekers de plek waar ze hun mobiele telefoon kunnen opladen

Voor vragen die je niet kunt beantwoorden neem je contact op met de juiste personen om hier navraag naar te doen.

Jouw profiel

  • Je bent bezoekers gericht
  • Sociaalvaardig en helpt graag mensen
  • Bent een teamplayer
  • Stressbestendig
  • Gaat secuur te werk
  • Weet snel je weg te vinden in computersystemen