Is het ook altijd al jouw droom geweest om een performance op WOO HAH! te geven? Dit jaar bieden wij jullie die kans met ons nieuwe concept: WOO HAH! Pressure Cooker

Wat is het?
In samenwerking met Talent Hub, UrbanLab040 en We Shape presenteren we de WOO HAH! Pressure Cooker een nieuw concept waarbij je samen met andere artiesten en producers plaatsneemt in de vakantiehuisjes bij het WOO HAH! festivalterrein. In een korte tijd zal je tracks produceren die je tijdens WOO HAH! 2019 live ten gehore gaat brengen. Elke dag zal je werken met een andere producer om zo je creativiteit maximaal te benutten.

Hoe gaat het in zijn werk?
In de week voorafgaand aan WOO HAH! (8 t/m 12 juli) nemen we met het Pressure Cooker project verschillende accommodaties over in het vakantiepark naast het WOO HAH! terrein. Er reizen drie producers af naar ons terrein die elk een huisje zullen betrekken. Gedurende de aanloop naar het festival zal je samen met groepsgenoten elke dag werken aan nieuw materiaal. Elke dag zal je samen met groepsgenoten plaatsnemen bij een andere producer, die op zijn beurt ook weer een eigen werkwijze met zich meebrengt. Op donderdag maak je samen met je groepsgenoten de keuze: wat zijn de beste tracks? Hoe gaat de performance eruitzien? En hoe zorgen jullie dat je dat weekend de stage gaat rocken?

Waar kan ik mij aanmelden?
De aanmeldingsprocedure is doorlopen en de deelnemers zijn bekend! Bekijk hieronder de deelnemers aan de WOO HAH! pressure Cooker 2019

Zeyn Zakarov // Kotobo // Skinny // George Kush // Ella John // Wakeem // Freddie Konings // Laylo // Guydo // Maxiiim

Wie zijn de producers?
In de week van 8 t/m 12 juli zullen de deelnemers plaatsnemen in de verschillende accommodaties waarbij ze iedere dag samenwerken met een andere producer. Bekijk hieronder de producers:

Seven Days
WillyWusGood
The Kid Selim

Gedurende het proces zullen de talenten gecoached worden door medewerkers van Urbanlab040, WeShape, WOO HAH! en Chievva

Lees voordat je jezelf registreert hier de huisregels en onze FAQ door.

powered by Typeform