Algemeen

WOO HAH! X Rolling Loud vindt plaats op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juli 2022 op evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek (regio Tilburg).

Op vrijdag 1 juli opent het festivalterrein om 16:00. Het campingterrein opent deze dag om 10:00.

Op zaterdag 2 juli zal het terrein openen om 13:30 en sluiten om 03:00.

Op zondag 3 juli zal het terrein openen om 13:30 en sluiten om 00:30

Kom niet eerder dan de gecommuniceerde openingstijden. Wildkamperen is per wet verboden in Nederland en in de directe omgeving van het evenemententerrein. Er wordt actief gecontroleerd en gehandhaafd door de organisatie en politie.

Vrijdag 1 juli is het festivalterrein geopend van 16.00 tot 03.00.

Het campingterrein opent vrijdag 1 juli om 10.00.
Vanaf dat moment kun je het evenemententerrein betreden om je tent te plaatsen en gebruik te maken van onze campingfaciliteiten. Het festivalterrein zal om 16:00 openen. 

Zaterdag 2 juli is het festivalterrein geopend van 13.30 tot 03.00

Zondag 3 juli is het festivalterrein geopend vanaf 13:30 tot 00:30

De camping sluit om maandag om 12:00, je dient dan dus met je spullen te zijn vertrokken. Zet je wekker op tijd, vanaf 10 uur zullen we je wekken. 

LET OP: vaste accommodaties zoals jungalows moeten maandag om 10:00 opgeleverd zijn.

WOO HAH! x Rolling Loud is 16+. Bezoekers onder 18 jaar krijgen een speciaal polsbandje.

Jazeker, je krijgt na het scannen van je ticket een polsbandje dat ons toont voor welke dag(en) je toegang hebt.

Met dit bandje ben je vrij om het terrein op en af te gaan. Het is niet toegestaan om meerdere keren heen en weer te gaan met drank of etenswaren. Als je al voorzien bent van een bandje staat ons personeel in zijn recht je drank of etenswaren entree te weigeren. Glaswerk is niet toegestaan op zowel het kampeerterrein als festivalterrein. 

Het is niet mogelijk je polsbandje te delen met andere personen.

Op het festivalterrein en de aangrenzende campingterreinen zijn geen geldautomaten beschikbaar. Zaken zoals tokens, sigaretten en merchandise kunnen wel met PIN worden afgerekend. Cash geld is dus eigenlijk niet nodig op WOO HAH! x Rolling Loud maar uiteraard kun je tokens ook met contant geld afrekenen.

Nee, op 15 maart heeft de Nederlandse overheid bekend gemaakt dat er geen maatregelen meer gelden voor grote evenementen. Je hebt dus geen coronacheck of vaccinatie nodig om WOO HAH! x Rolling Loud te bezoeken.

Jazeker, voor een kleine vergoeding kun je gebruiken maken van onze lockers. Er zijn een beperkt aantal kleine lockers aanwezig, maar laat dure of waardevolle spullen zo veel mogelijk thuis. De organisatie van WOO HAH! x Rolling Loud is niet aansprakelijk voor vermissing of beschadiging van (waardevolle) eigendommen.

Het is niet toegestaan om grote tassen of rugzakken mee te nemen naar het festivalterrein, op de camping zijn ze wel toegestaan. Handtassen met het formaat van maximaal een A4 en een dikte van ongeveer 10 centimeter, zijn uitgezonderd en mogen wel mee naar het festivalterrein.

Jazeker, wij bieden o.a. aangepast sanitair aan en bij podia 1, 2 en 3 is er een verhoogd platform waar gebruik van gemaakt kan worden met een rolstoel. Hou er echter wel rekening mee dat een flink stuk van ons terrein zich in de (open) natuur bevindt waaronder grasvelden en een strand, 100% bereikbaarheid met een rolstoel kunnen wij dus helaas niet garanderen.

WOO HAH! x Rolling Loud kent diverse podia waaronder meerdere outdoor en indoor stages.

Yes, kijk voor de verschillende EHBO plekken op onze festival plattegrond. De plattegrond zal tegen de tijd van het festival te vinden zijn op deze website.

WOO HAH! wordt georganiseerd door Mojo Concerts & Rolling Loud.

Op WOO HAH! x Rolling Loud zijn er diverse plekken waar je een powerbank kan huren om je telefoon op te laden, op het terrein bij de ingang, op de campsite naast de lockers en bij de info punten op de camping kan je een powerbank huren of terug inleveren. Heb je een eigen powerbank maar is deze leeg? Geen stress, je kan ook je eigen powerbank op laten laden. Eigen kabeltje vergeten? geen probleem, je kan voor 1 token een kabeltje kopen bij de Charge Anything service.

Wil je iets anders opladen zoals een boombox, laptop of rolstoel dan kun je ook hiervoor terecht bij de Charge Anything service.

Huisregels

Onze huisregels zijn hier te lezen.

Dat er risico’s zijn bij het gebruiken van alcohol en/of drugs weet je wel. Kijk voor meer informatie en de gezondheidsrisico’s op www.drugsenuitgaan.nl en www.unity.nl

Alcohol drinken op het WOO HAH! x Rolling Loud terrein is voor bezoekers onder de 18 strikt verboden. Bezoekers onder 18 krijgen bij de entree een speciaal bandje. Bezoekers vanaf 18 jaar die alcohol doorgeven aan minderjarigen, zijn eveneens strafbaar. In beide gevallen wordt na een eerste waarschuwing je bandje doorgeknipt en volgt verwijdering van het festival.

Roken is alleen toegestaan in de open lucht. In gebouwen, tenten en/of onder overkappingen mag niet worden gerookt.

Je kan het privacy statement van WOO HAH! hier nalezen

Drie dagen lang van muziek genieten, feesten en kamperen: wij kunnen niet wachten tot WOO HAH! x Rolling Loud van start gaat!

Hoe leuk feesten ook is, het is nooit helemaal zonder risico’s. Het is daarom goed te weten wat de risico’s zijn, van blaren, uitdroging tot het gebruik van alcohol. Kijk voor uitgebreide informatie op Celebrate Safe.

Op WOO HAH! x Rolling Loud willen we dat iedereen zichzelf kan zijn: ga fatsoenlijk en met respect met elkaar om. Onder invloed van alcohol en kunnen er ongewenste situaties ontstaan. Nooit leuk. Respecteer elkaar. Help elkaar bij onveilige of onprettige situaties en zorg voor een sociale omgeving. Corrigeer elkaar waar nodig.

(Seksueel) geweld of (seksuele) intimidatie worden op WOO HAH! x Rolling Loud op geen enkele wijze getolereerd.

Mocht je worden lastiggevallen of je bedreigd voelen: doe hiervan melding bij de organisatie. Dit kan bij alle beveiligings- en EHBO-medewerkers. Zij vangen je op en nemen contact op met een leidinggevende binnen de organisatie die je verder kan helpen. Alle beveiligingsmedewerkers hebben een training gevolgd en weten hoe te handelen. Er is ook vrouwelijke beveiliging aanwezig. Bij de EHBO zijn deskundigen aanwezig die je kunnen opvangen.

Online melding doen kan ook. Voor directe assistentie neem je contact op via onze social media kanalen of je mailt naar info@woohahfestival.com

Bij grensoverschrijdend gedrag kun je aangifte doen bij de politie. De organisatie kan je hier desgewenst bij assisteren.

Uiteraard wordt met alle meldingen vertrouwelijk omgegaan.

Op www.centrumseksueelgeweld.nl staat meer algemene info over medisch en psychologisch adviezen en hoe je aangifte kan doen.

Overnachting

Bij WOO HAH! x Rolling Loud kun je van vrijdag t/m maandag overnachten op ons campingterrein aangrenzend aan het festivalterrein.

Je dient je eigen tent mee te nemen om te overnachten op het campingterrein, hiervoor heb je een weekendticket incl. camping nodig.

Het campingterrein opent vrijdag 1 juli om 10.00 en sluit maandag 4 juli om 12.00

Ook is er de mogelijkheid om samen met een groep vrienden te overnachten in de diverse accommodaties van Beekse Bergen of te verblijven op Camp WOO HAH! x Rolling Loud. Voor meer info over deze accommodaties kijk je hier.

Overnachten op WOO HAH! x Rolling Loud is niet verplicht, maar het is wel de beste manier om WOO HAH! x Rolling Loud te ervaren. Al onze overnachtingsmogelijkheden bevinden zich recht naast het festival, zo rol je vanaf het festival zo je bed in en andersom!

Het programma van WOO HAH! x Rolling Loud gaat dagelijks door tot in de nacht, op dat moment zijn de terugreis mogelijkheden met het openbaar vervoer beperkt.

Vanaf vrijdag 1 juli 10.00 openen de deuren van onze camping, deze zullen sluiten op maandag 4 juli om 12.00

De camping sluit om maandag om 12:00, je dient dan dus met je spullen te zijn vertrokken. Zet je wekker op tijd, vanaf 10 uur zullen we je wekken. 

LET OP: vaste accommodaties zoals jungalows moeten maandag om 10:00 al opgeleverd worden.

Jazeker, verblijf in een luxe Safaritent, blokhut, of jungalow nabij het festivalterrein op het bosrijke Vakantiepark Beekse Bergen. Of overnacht in een lodge tussen de dieren op het Safari Resort waar je in alle luxe bij komt van de drukke festivaldagen. Je kan meer informatie vinden op de website van Beekse Bergen. 

Bij het boeken van je accommodatie bestel je direct de benodigde festivaltickets voor jou en je reisgezelschap. LET OP: de tickets voor het festival ontvang je na betaling uiterlijk 2 weken voor het festival in je inbox. De tickets worden verstuurd naar het e-mailadres waarmee je de boeking verricht. Er kunnen niet meer festivaltickets gekocht worden dan het max. aantal personen dat in de accommodatie is toegestaan.

Ook zijn er tickets verkrijgbaar voor Camp WOO HAH! x Rolling Loud een speciaal gebied op ons terrein waar je tenten voor 2, 4 en 6 persoon kan reserveren die vooraf voor je op worden gezet en ingericht.

Om te overnachten op de WOO HAH! x Rolling Loud camping heb je een weekendticket incl. camping nodig. Elk persoon die blijft overnachten heeft individueel een campingticket nodig, het is dus niet mogelijk met meerdere personen op één campingticket te overnachten, ook niet als je de tent deelt.

Als je verblijft in één van de accommodaties naast het festivalterrein dan dien je jouw accommodatie vooruit te boeken. Bij het boeken van je accommodatie bestel je direct de benodigde festivaltickets voor jou en je reisgezelschap. LET OP: de tickets voor het festival ontvang je na betaling uiterlijk 2 weken voor het festival in je inbox. De tickets worden verstuurd naar het e-mailadres waarmee je de boeking verricht. Er kunnen niet meer festivaltickets gekocht worden dan het max. aantal personen dat in de accommodatie is toegestaan.

Nee, het is niet mogelijk een eigen camper of caravan op ons terrein te plaatsen. Wel kun je gebruik maken van bungalows en andere accommodaties op het vakantiepark van Beekse Bergen. Accommodaties zijn hier te boeken.

Ook zijn er tickets verkrijgbaar voor Camp WOO HAH! x Rolling Loud, een speciaal gebied op ons terrein waar je tenten voor 2, 4 en 6 persoon kan reserveren die vooraf voor je op worden gezet en ingericht.

Yes, wil je kamperen op WOO HAH! x Rolling Loud, maar geen interesse om zware spullen te dragen? Dan hebben wij de oplossing: Camp WOO HAH! x Rolling Loud, een apart gebied op onze camping waar we diverse tenten voor je klaar zetten. Inclusief een luchtbed of veldbedden en het benodigde beddengoed. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor 2, 4 en 6 personen.

Bekijk hier onze Camp WOO HAH! x Rolling Loud pagina voor meer info.

Op het camping terrein zal er voldoende sanitair aanwezig zijn om gebruik van te maken. Wij houden dit sanitair schoon, maar hou het zelf ook schoon voor je medegebruikers.

De bungalows en andere accommodaties zijn voorzien van eigen sanitair, voor meer info hierover kijk je op de boekingspagina voor accommodaties.

Wij hebben geen limiet voor hoe groot je tent mag zijn, zolang deze maar overeenstemt met het aantal personen dat er in zal slapen. Legertenten en/of groter zijn niet toegestaan, ook partytenten in wat voor vorm dan ook zijn niet toegestaan.

Bij de camping zijn badhuizen met sanitair (douche/toilet) beschikbaar. De Charge Anything service op de camping biedt diverse stopcontacten aan waarmee je bijv. je luchtbed op kan pompen. Verder is er bij de tenten geen elektriciteit beschikbaar. Op het festival kun je powerbanks aanschaffen die je telefoon kunnen opladen. Breng je eigen kabel mee voor het beste resultaat

Er is een campingwinkel beschikbaar op het terrein waar je o.a. ontbijt aan kan schaffen. Ook is er horeca op het campingterrein waar je eten en drinken kan kopen.

Food & Drinks

Bij ons op het festival betaal je met tokens die beschikbaar zijn bij de diverse betaalautomaten op het camping- én festivalterrein.

Onze diverse cateraars kunnen binnen hun aanbod rekening houden met de meest gebruikelijke allergieën, geef dit voor je bestelling aan. Bij twijfel of je allergisch bent voor een product kun je ze altijd vragen naar alternatieven. Moet je medicijnen slikken? Zorg dan voor een geldig doktersvoorschrift zodat onze security je binnen kan laten.

Het is niet toegestaan zelf eten en/of drinken mee te brengen op het festivalterrein. Op het campingterrein mag je wel eigen eten en drinken in meenemen, mits je voldoet aan de voorwaarden in onze huisregels.

Dagelijks is er de optie om niet gebruikte tokens in te leveren bij het daarvoor bestemde afgiftepunt op ons terrein.

Tickets

Er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar voor WOO HAH! x Rolling Loud. Alle tickets voor dit evenement worden op naam verkocht. Tijdens het aankoopproces krijg je de mogelijkheid om de namen van jezelf en die van je mede ticketkopers in te vullen. Je vind hier meer info over tickets op naam. 

Weekendtickets inclusief campingovernachting: voor €239,- (incl. servicekosten)

Weekendtickets exclusief campingovernachting: voor €204,- (incl. servicekosten)

Dagticket voor zaterdag of zondag: voor €100,80 (incl. servicekosten)

Dagticket voor vrijdag: €78,40 (incl. servicekosten)

Houders van een CJP ticket kunnen tickets met korting aanschaffen via de website van CJP

Bij je bestelling kun je ook direct tickets kopen voor je reis naar WOO HAH! x Rolling Loud 

Het gaat hier om:

Parking Tickets
Met deze tickets kun je parkeren nabij het WOO HAH! x Rolling Loud terrein
Parking dagtickets – €18,-
Parking weekendticket – €35,-

Shuttlebus
De Shuttlebus is het beste vervoersmiddel als je naar WOO HAH! x Rolling Loud reist met het openbaar vervoer. De bussen pendelen gedurende het festival dagelijks heen en weer tussen het festivalterrein en Centraal Station Tilburg. De trip duurt ongeveer 30 minuten. Voor meer info zie het kopje ‘Shuttlebussen’’
Shuttlebus ticket – €12,-

Tickets zijn verkrijgbaar via de ticketpagina op deze website en worden verkocht via ticketmaster.nl. Bestel je tickets alleen via Ticketmaster, zo ben je verzekerd van een echt en geldig ticket. Tickets voor WOO HAH! x Rolling Loud worden verkocht op naam. Meer info daarover vind je hier. 

Door in te loggen op je account op ticketmaster.nl kun je jouw gekochte tickets opnieuw ophalen. Ben je jouw wachtwoord van je Ticketmaster account vergeten? Neem dan contact op met ticketmaster via www.ticketmaster.nl.

Dit jaar bieden we diverse VIP packages aan om je festival ervaring te verrijken, kijk hier voor meer info over de VIP tickets

Officiële en geldige tickets voor WOO HAH! x Rolling Loud worden ALLEEN via ticketmaster.nl verkocht. Tickets worden verkocht op een gepersonaliseerde basis. Als je ticket(s) wil overkopen doe je dit in samenspraak met de originele koper waarbij de namen gewijzigd worden, meer over dit proces lees je hier.

WH!xRL kan de geldigheid van tickets die zijn overgekocht niet garanderen.

Nee, dit is niet toegestaan, het polsbandje is persoonsgebonden en dus niet over te dragen. Het is niet mogelijk om bijv. zelf op zaterdag te gaan en op zondag je polsbandje aan een ander persoon te geven. Onze security checkt de polsbandjes dagelijks bij de poort.

Mocht het festival onverhoopt niet doorgaan dan zal er een ticketregeling worden opgesteld. Meer info hierover volgt zodra er sprake is van een verplaatsing of annulering.

Vervoer

WOO HAH! x Rolling Loud vindt plaats op evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek (regio Tilburg). Je kan naar het festival reizen via shuttlebus, auto en touringcar, als je dicht bij het festival woont kan je ook op de fiets komen! Bekijk alle mogelijke opties en tickets op onze ‘Travel’ pagina.

Shuttlebus
Reis je met het openbaar vervoer? Er rijden dagelijks shuttlebussen tussen het centraal station van Tilburg en ons festivalterrein. Tickets voor de shuttlebussen zijn
hier verkrijgbaar.

Let op: Regulier busvervoer stopt NIET bij het festivalterrein. Maak gebruik van de shuttlebus als je naar WOO HAH! X Rolling Loud reist, anders beland je in the middle of nowhere en is het nog ruim een uur lopen naar ons terrein.

Auto
Stel je navigatie in op Hilvarenbeek en volg vanaf de snelweg de tekstwagens en gele bebording met ‘WHxRL’ voor de snelste route naar het evenemententerrein.

Voor het parkeren van een auto is een parkeerticket vereist, deze zijn hier verkrijgbaar.

Schakel je navigatie in op Hilvarenbeek, volg vanaf de snelweg de tekstwagens en gele bebording met ‘WHxRL’ voor de snelste route naar het evenemententerrein.

We raden je aan om een weekendticket te kopen en het gehele weekend te overnachten, zo beleef je WOO HAH! x Rolling Loud zoals het bedoeld is!

Wil je echter gebruik maken van de trein, dan raden we je aan de NS reisplanner te bekijken voor jouw meest geschikte treintijden.

Hou er rekening mee dat het festival dagelijks tot in de nacht door zal gaan, op dat moment zijn er nog maar beperkte reismogelijkheden of rijden er helemaal geen treinen meer.

De shuttlebus is de beste manier om ons festivalterrein en de camping of accommodaties te bereiken als je gebruik maakt van het openbaar vervoer. Reis naar Centraal Station Tilburg, bij dit station vertrekken er gedurende de hele dag shuttlebussen naar het festivalterrein. Tickets voor shuttlebussen zijn hier verkrijgbaar

Shuttlebussen rijden durende het gehele weekend heen en weer tussen het WOO HAH! x Rolling Loud terrein en Centraal Station Tilburg.

Er zijn alleen retour tickets beschikbaar. Het maakt niet uit als je terugreis op een andere dag plaats zal vinden dan je heenreis.

De shuttlebussen rijden gedurende de dag om de 20 minuten, hieronder tref je de tijden van de eerste en de laatste bus aan.
Vrijdag 1 juli – 09.30 – 03.30
Zaterdag 2 juli – 12.30 – 03.30
Zondag 3 juli – 12.30 – 01.30

Retourtijden Festival > Centraal Station Tilburg
Maandag 4 juli – 08.00 – 12.30

Reis je op meerdere dagen heen en weer naar het WOO HAH! x Rolling Loud terrein? Dan zal je voor elke dag een apart retourticket nodig hebben.

Let op: Regulier busvervoer stopt NIET bij het festivalterrein. Maak gebruik van de shuttlebus als je naar WOO HAH! x Rolling Loud reist, anders beland je in the middle of nowhere en is het nog ruim een uur lopen naar ons terrein!

We willen onze Belgische bezoekers adviseren om géén gebruik te maken van het reguliere busvervoer of De Lijn tussen Turnhout en Tilburg. Als de bus te vol geraakt zullen ze op verdere haltes weigeren om extra reizigers mee te nemen.

Tickets zijn tot vrijdag 1 juli online verkrijgbaar, hierna is het alleen nog mogelijk om tickets te kopen bij de opstapplaats van de shuttlebussen.

Jazeker, er zijn fietsenrekken en scooter parkeerplekken beschikbaar bij de ingang van ons camping/festival terrein.

Kom je met een deelscooter van Go Sharing dan is er de mogelijkheid om je scooter te stallen op een aangewezen plek bij de ingang van het terrein.

Bij de ingang van ons camping/festival terrein is een Kiss & Ride zone, volg hiervoor de gele borden.

Let op: om files en lange wachtrijen te vermijden kun je voor je reis naar WHxRL beter gebruik maken van touringcar reizen. Of de combinatie openbaar vervoer + Shuttlebus. Touringcars rijden regionaal (Eindhoven, Den Bosch, Breda) vanuit een stad naar keuze. Zo kom je sneller op het terrein en vermijd je files. Tickets voor touringcars zijn hier verkrijgbaar. Tickets voor de shuttlebus zijn hier verkrijgbaar.

Jazeker, hiervoor moet je ook een parkeerticket aanschaffen. Hou er rekening mee dat het niet mogelijk is je motor direct naast je tent en/of accommodatie te stallen.

Overig

We raden je aan zelf gehoorbescherming aan te schaffen die voor jou het beste past, maar er zijn  ook diverse oordoppen van Alpine beschikbaar op ons terrein. Bekijk tijdens het festival onze festivalplattegrond voor de plekken waar je oordopjes kunt kopen. Voor meer tips kijk je op ilovemyears.nl 

Dit kan, mail hiervoor met press@woohahfestival.com, hou er rekening mee dat je ons na de automated reply van extra info voorziet, zo kunnen we je accreditatie goedkeuren.

Vervelend om te horen dat je klachten hebt over ons festival. Heb je voor of na het festival klachten? Stuur ons dan een mail op info@woohahfestival.com dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Top! plaats je tips in het officiële WOO HAH! x Rolling Loud Facebook event. Dit event wordt nauwlettend in de gaten gehouden door onze crew.

Je kan alle benodigde info op onze website vinden, mocht je los hiervan nog vragen hebben, stuur ons dan een mailtje op info@woohahfestival.com of spreek ons aan op social media, we komen dan zo snel mogelijk bij je terug.