WOO HAH! X ROLLING LOUD

Werken als crewlid

Als vrijwilliger werk je minimaal één dienst van 8 uur. Op de dagen dat je niet staat ingeroosterd mag je als bezoeker naar het festivalterrein. Je kunt op deze dagen een toegangsbandje krijgen bij de crewlodge en via de bezoekers entree het terrein op. Wij gaan ervan uit dat je tijdens je dienst op tijd en fris en fruitig arriveert.

Na een gewerkte dienst krijg je toegang tot het terrein mits het nog open is voor bezoekers.

Als je alleen op zondag werkt, krijg je alleen op zondag, vóór en na je dienst, toegang tot het festival als bezoeker.

Ongeveer 2 weken voor het festival start wordt ontvang je het definitieve rooster. Je kunt hierin terugvinden wanneer, hoe laat en op welke werkplek je staat ingeroosterd. Indien je wilt weten of je samen met een vriend, vriendin, kennis en en/of familie staat ingeroosterd dan kun je deze informatie met elkaar vergelijken. Je wordt alleen maar ingeroosterd als jij je borg hebt betaald. Het ruilen van diensten is niet mogelijk zonder geldige reden. Natuurlijk proberen we zoveel rekening te houden met je roosterwensen en met die van je opgegeven vrienden.

Je bent van harte welkom om samen met een vriend, vriendin, kennis en of familielid te komen werken. In het aanmeldformulier krijg je de mogelijkheid om dit door te geven. Wij doen ons best om iedereen samen te plaatsen, maar dit kunnen wij nooit 100 procent garanderen.

Vrijwilligers kunnen blijven overnachten op de camping, dit is de reguliere camping. In het aanmeldformulier zal er aan je gevraagd worden of je wel of niet op de camping wil verblijven. Wij houden hier rekening mee tijdens het festival. Je dient je eigen kampeerspullen mee te nemen en de richtlijnen op de website van WOO HAH! te volgen wat betreft de camping.

Je betaalt als vrijwilliger 105 euro borg voor je ingeroosterde dienst. Deze borgbetaling krijg je terug wanneer je jouw dienst hebt gewerkt. Als je zonder geldige reden niet komt opdagen voor je dienst wordt het borgbedrag ingehouden. De borg dient uiterlijk 3 weken voor 31 mei te zijn betaald. De borg betaal je doormiddel van het kopen van een vrijwilligersborgticket. Deze link heb je per mail ontvangen (Check ook even je spam).

Zonder het betalen van de borg is het helaas niet mogelijk om te komen werken.

Heb je jouw dienst gewerkt? Dan wordt er bij het afmelden van je dienst je persoonlijke borgticket gescand en je naam in het systeem afgevinkt. Hierna ontvang je voor het einde van de maand juli het gehele bedrag terug op de rekening waar je het ticket mee hebt gekocht.

Je mag als crewlid gebruik maken van de crewpendel die vertrekt vanaf de bushalte bij Interpolis in Tilburg. Deze rijd op vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 12:00. Je hoeft hier geen extra kosten voor te betalen. Je kunt ook gebruik maken van de reguliere pendelbus. Deze is bedoeld voor bezoekers en vertrekt vanaf Tilburg Centraal. Let op: je hebt voor beide wel een ticket nodig.

Als je ziek wordt en of door omstandigheden niet meer naar het festivalterrein kan komen, dien je dit zo spoedig mogelijk door te geven aan onze helpdesk via crew@woohahfestival.com of door te bellen naar het helpdesk nummer dat in de weken voor het festival bekend wordt gemaakt.

Hierboven kun je de functieprofielen voor de werkzaamheden tijdens het festival terugvinden. Je kunt in het aanmeldformulier je voorkeur voor een team uitspreken. We proberen hier zo veel mogelijk rekening mee te houden, maar kunnen niet 100 procent garanderen dat je in dat team wordt ingepland.

Nadat jij je dienst hebt gewerkt schrijf jij jezelf uit bij de Lodge / accreditatieplein. Hier word je vrijwilligersbandje omgewisseld voor een bezoekersbandje en kan je als bezoeker genieten van het festival. Heb jij een late dienst? Dan is het wel mogelijk om al vroeg op de dag te komen en met je vrijwilligersbandje over het terrein te lopen en bijvoorbeeld je tent op te zetten. Werk je op zaterdag? Dan kan je ook al op vrijdag als bezoeker het terrein op.

Je kan je tot 27 mei aanmelden als vrijwilliger daarna sluit het formulier.

Kijk goed wat je mag meenemen naar de camping: https://woohahxrollingloud.com/house-rules-nl/

Ook andere regels die gelden vind je hier!