Op deze pagina vind je informatie over de werkzaamheden tijdens WOO HAH! festival. Tijdens het festival zijn er verschillende functies beschikbaar: van werken achter de bar tot aan het verstrekken van informatie aan de infodesk. Je kunt hieronder lezen wat elke functie inhoudt en je inschrijven via onderstaande links. Wil je werken met een vriend, vriendin, kennis of familielid dan is dit mogelijk. Vergeet dit dan niet te vermelden zoals staat omschreven in het aanmeldformulier, dan gaan wij ons best doen om jullie samen te plaatsen op de ingevulde shift. Houd er altijd rekening mee dat het opgeven van een dienst een voorkeur is en geen garantie. Mocht je vragen en of opmerkingen hebben dan kun je contact met ons opnemen via het e-mailadres woohahcrew@013.nl.

Voor updates over het COVID-19 virus check je onze nieuws sectie.

CREW FUNCTIES

BAR & HORECA CREW

MEER INFO

OPBOUW CREW

MEER INFO

CAMPING CREW

MEER INFO

INFOBALIE CREW

MEER INFO

ACCREDITATIE CREW

MEER INFO

CATERING CREW

MEER INFO

CREW FAQ

Op de dagen dat je niet staat ingeroosterd mag je als bezoeker naar het festivalterrein. Je kunt op deze dagen een toegangsbandje krijgen bij de crewontvangst en via de bezoekers entree het terrein op. Wij gaan ervan uit dat je tijdens je dienst op tijd en fris en fruitig arriveert.

Na een gewerkte dienst krijg je toegang tot het terrein mits het nog open is voor bezoekers.

Ongeveer 2 weken voor het festival start wordt ontvang je het definitieve rooster. Je kunt hierin terugvinden wanneer, hoe laat en op welke werkplek je staat ingeroosterd. Indien je wilt weten of je samen met een vriend, vriendin, kennis en en/of familie staat ingeroosterd dan kun je deze informatie met elkaar vergelijken.

Je bent van harte welkom om samen met een vriend, vriendin, kennis en of familielid te komen werken. In de aanmeldlink krijg je de mogelijkheid om dit door te geven. Wij doen ons best om iedereen samen te plaatsen maar dit kunnen wij nooit 100 procent garanderen.

In de aanmeldlink zal er aan je gevraagd worden of je wel of niet op de camping wil verblijven. Wij houden hier rekening mee tijdens het festival. Je dient je eigen kampeerspullen mee te nemen en de richtlijnen op de website van WOO HAH! te volgen wat betreft de camping.

Je betaalt als vrijwilliger 75 euro borg voor je ingeroosterde dienst. De borg dient 3 weken voor de eerste festivaldag overgemaakt te zijn aan 013 Poppodium. Zonder borg kunnen wij jouw dienst helaas niet garanderen. Je borg wordt in de week na het festival teruggestort.

Je mag als crewlid gebruik maken van de crewpendel die vertrekt vanaf 013 Poppodium in Tilburg. Je hoeft hier geen extra kosten voor te betalen. Indien je gebruik wilt maken van de officiƫle bezoekerspendel vanaf het centraal station in Tilburg dien je dat aan te geven via de aanmeldlink en ontvang je van ons een ticket.

Als je ziek wordt en of door omstandigheden niet meer naar het festivalterrein kan komen, dien je dit zo spoedig mogelijk door te geven aan onze helpdesk via woohahcrew@013.nl of te bellen naar het helpdesk nummer dat in de weken voor het festival bekend wordt gemaakt.

CREW PREPARTY

Kom alvast in de stemming tijdens de Crew Pre Party die exclusief te bezoeken is voor vrijwilligers van het festival. Meer info over deze avond ontvang je per mail zodra je jezelf opgeeft via de aanmeldlink.

Blijf op de hoogte via de crewpagina op Facebook.