BAR & HORECA CREW

Als barmedewerker ben je er verantwoordelijk voor dat iedereen zijn of haar drankjes krijgt. Je voert deze taak op een gastgerichte manier uit en helpt de bezoekers met eventuele vragen over het festival. Je werkt schoon en snel en jouw gemotiveerde houding zorgt voor een nog betere festivalbeleving van de bezoeker.

Jouw werkzaamheden:
Binnen een bar zijn er 4 verschillende functies, je barhoofd bepaald uiteindelijk waar jij het beste past. Deze vier functies zijn:

De tapper: Jij zorgt dat er voldoende bier is de gehele dag, en bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van het bier.
De schenker: Jij zorgt ervoor dat je collega’s op de uitgiften gelijk het drinken kunnen pakken dat ze nodig hebben.
Uitgiften: Jij bent het visitekaartje van de bar. Jij geeft de bezoekers de juiste drankjes, maar ook check je op de bandjes van bezoekers of ze 18 zijn wanneer ze alcohol willen bestellen.
De runner: In deze functie ben je de rechterhand van je barhoofd, jij zorgt ervoor dat de koelkasten vol zitten en de bekers zijn aangevuld, maar luister je ook goed naar aanwijzingen van je collega’s.

Je werkt als barmedewerker samen met een barhoofd. Je barhoofd geeft aan wat je functie is en is je aanspreekpunt bij eventuele problemen. Ook met vragen kun je bij je barhoofd terecht, zodat jouw dienst zo soepel mogelijk verloopt.

Catering crew
Als onderdeel van het catering team ben je ondersteunend aan de chefs die het eten voor crew voorbereiden op onze catering locaties. Je kan ingezet worden op diverse functies zoals de afwas, het begeleiden van het buffet of het aanvullen van drink/etenswaren. Je bent medeverantwoordelijk voor het schoonhouden van de crew catering zodat jij en je mede crew leden op een schone plek kunnen werken en eten. Indien je wordt ingezet om eten te vervoeren naar een ander locatie is het gunstig als je in het bezit bent van een rijbewijs.

Jouw profiel:

  • Je hebt affiniteit met festivals (kan ook vanuit studie)
  • Bent enthousiast over WOO HAH!
  • Vindt contact met mensen leuk
  • Bent punctueel en klantvriendelijk